2015. április 1., szerda

Prológus

Kedves leendő olvasóim! A mai nappal nagy csomóval a hasamban nyitom meg hivatalosan is a Hologram című blogom. Az alaptörténet már több embernek is elnyerte a tetszését az ismerőseim közül, remélem ti is értékelni fogjátok! Bízom benne, hogy hagytok majd magatok után néhány visszajelzést. 
Jó olvasást!

A mai nap, egy nagy fordulópontot jelent a világ életében. Ezen a napon – több száz év kutatás múltán – végre kifejlesztettünk egy külsőre kitűnő példányt, a következő generációt kitöltő hologramokból, akik mikor eljön az idő aktiválódnak, s emberi lényként élnek tovább, akárcsak én. Igaz, a mostani példányunk még nem bővelkedik érzésekből, viszont a programozás kész, így azonosítani tudja az érzéseket, majd az idő múltával kifejlődik a személyisége. A tökéletesítés legfeljebb két napot vehet igénybe, könnyű munka.  Az egész épület ünnepel, mindannyian keményen dolgoztunk. A projektet vészhelyzet esetére fejlesztettük ki, mostanában a világ paranoiában szenved, félnek attól, hogy egyszer eljön az idő, mikor kipusztul a föld. Az általunk kifejlesztett egyed sokkal többet tud az átlagembereknél. Nekik nem az oxigén az egyetlen gáz, amivel lélegezni tudnak, sőt ha egészen pontos akarok lenni, nincs is szükségük rá. Tehát, ha eljön, az idő fel tudjuk őket hasznosítani, a veszély elhárítására.  Az összes itt dolgozó ember a kapszulát állja körül, ahonnan hamarosan tízesével fognak a megrendelőink által – célzok itt a veszélyelhárítással foglalkozó fejes cégekre - tökéletesnek vélt hologramok emberi alakban megjelenni. A kollégák az égbe emelik poharukat, s a főnök beszéde következik. Megköszöni a kemény munkánkat, s dicséri a hozzáértésünket. Ezután mindenki elfogyasztja az italát, s fél óra múlva befejezzük a könnyed partinkat. Én utoljára maradok, aki elhagyja az épületet, hisz’ végeznem kell a papírmunkával. Éppen elhagynám a számomra kedves épületet, mikor megszólal a kapszula engedélyezése, a hologram emberesítésére.

5 megjegyzés:

  1. Nagyon ötletes, és tetszik a története! Már ezzel levettél a lábamról (a székemről). (:

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszik a prologus. Feliratkoztam es varom a kovetkezo reszt! Csak igy tovabb, ugyes vagy! :)
    Tetszik a fejlec es a blog kinezete! Sok sikert! :) :*
    Pusz: Brigii xx

    VálaszTörlés
  3. Nekem eddig nagyon tetszik,nagyon ötletes az egész várom a folytit! :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon tetszik ez a történet! :) Várom már nagyon a folytatást.:*

    VálaszTörlés
  5. Most taltam ra a blogodra a porologust illetoen sok dologra gondolok mar most. Remelem a reszek is ennyire jok lesznek. Nagyon ugyes vagy. Es a dessing is tokeletes 😊

    VálaszTörlés