2015. augusztus 20., csütörtök

Epilógus

Sziasztok! :')
Egy darabig ez az utolsó bejegyzés a blogon... Elképesztő kirakni az epilógust :') Hálásan köszönök mindent! De tényleg!! <3 Remélem ez majd kárpótol valamennyire a szomorú végért, ami a 21.fejezetben van :D Jó szórakozást és olvasást, ehhez a kis évadzáró szösszenethez! <3


  A történtek óta két hónap és 8 nap telt el. Számolom. Nem telt el úgy egyetlen perc sem, hogy ne jutott volna eszembe Lucy, vagy Louis. Rémálmaimban a kétségbeesett arcát látom, pár másodperccel az előtt, hogy bele löknék a folyadékba. Minden este sírva, s kapálózva kelek. Anyáékat a megszokott szöveggel rázom le, May-ről álmodtam. Egy szót sem szóltam erről az egészről. Mint kiderült, itt úgy folytatom az életemet, hogy ők nem is tudnak az utazós sztoriról. Csak azt látják, mennyire vagyok a padlón. Ennyi idő elteltével egy picit sem lett jobb, sőt, inkább egyre rosszabbodik a helyzet.     
  Az itteni haverjaim megállás nélkül csábítgatnak buliból-buliba, azonban eddig egyszer sem mentem el velük. Ma úgy döntöttem változtatok a szánni való viselkedésemen és beadom a derekam. Az utolsó simításokat végzem a külsőmön, hajam amennyire csak lehet kuszán áll. Egyik nap sem erőltettem meg magam, egész végig csak az ágyamon fekszem. Hangos dudaszóra lépdelek Anthony autója felé, s szállok be. Az igazat megvallva még mindig nincsen semmi hangulatom ehhez, bár rám fér a változás.
  - Majd találunk neked ott valakit, aki felvidít – csendesen törődöm bele a sorsomba. Úgy is rám aggat valakit, egy olyan lányt, akin minden mű és később nekem kell leráznom. A lakásunkhoz elég közel van a város legjobb és persze legdrágább szórakozó helye, így alig kell utaznunk három kilométert. A play pofát felvéve haladok befelé. A zene hangosan dübörög, s úgy tűnik, ezt rajtam kívül mindenki élvezi. A táncparketten a lányok vannak többségben, némelyikük férfifal, egyesek a saját neművel lejtenek erotikus táncot, s várják, hogy egy srác lekérje őket. Szemem megakadt a bárpultnál ülő leányzón. Enyhén göndör, szőke haja leomlik a vállaira. Alkata apró és törékeny. Jobban szemügyre veszem, hátulról teljesen olyan, mint Lucy. Megrázom a fejemet és helyesebbnek látom elkerülni a bárt. Biztosan csak a szemem káprázik a bűntudat miatt.
  Fél óra elteltével sem tudom levenni a rejtélyes nőszemélyről a szemeimet, azt várom, hogy megforduljon. Nem reménykedek, tudom semmi esély arra, hogy ő legyen. Mégis szeretném akár csak egy pillanatra is látni az arcát. Végre-valahára megfordul, s egyenesen rám néz. Megérezhette a figyelmemet. Ilyen távolságról nem láttam tisztán, ám pont ide fele tart. Egyetlen egy szempillantásra sem engedem el látószervemmel. Akár csak oroszlán a gazellára bámulom össze szorított szemekkel, a fények miatt.  Mikor teljesen elém ér, csak akkor látom, haja festve van, szemöldöke ugyan is barna, ahogyan szem színe is Csalódottan biccentek neki, várom, a lépését, annak ellenére, hogy nekem kellene megtennem.
  - Látom, a szemeid nem tudnak ellenállni nekem. – dekoltázsát orrom elé dugja, s közben alsó ajkába harap.
  - Sajnálom, összekevertelek valakivel. – lemondóan és haragosan siet vissza a székre, melyen előbb ült. Nem tudok tovább itt tartózkodni, inkább kimegyek levegőzni. Először csupán az épület elé szándékoztam kijönni, ám lábaim tovább vittek. A tudatalattim egyenesen a laboratóriumhoz vezetett. Alig bírok az épületre felnézni, nem bírnám megállítani a könnyeimet. Lépnék tovább, amikor eszembe jut a tökéletes megoldás. Gyorsan futok a bejáratig, azonban az zárva van. Nem is értem, hogyan gondolhattam, hogy nyitva lesz? A hátsó vészkijárathoz indulok, ám azon sem fogok tudni bemenni. A kukából, kilóg egy üres tűzoltó készülék, azzal rontok neki az ajtónak. A riasztó bekapcsol, bár ez nekem nem jelent nagy gondot. Ismerem a járást, – legnagyobb sajnálatomra – rögtön az ötvenkettes számú ajtóhoz lépek. Itt van az a szerkezet, ami nekem kell. Ha, egyszer már megcsináltam az utazást, most is sikerülni fog! Beállítom a dátumot, s lenyomom a piros gombot, melyen a strat szócska szerepel.
  Homályos látásom fokozatosan tisztul, s az egyetlen dolog, amit látok egy lány. A kezem felé nyújtom, ő bizonytalanul csúsztatja bele sajátját. Tekintete elveszik enyémben, én is jó alaposan szemügyre veszem. Igaz, én ismerem őt, ám neki én idegen vagyok. A fotósok nem jelennek meg, kiélvezhetem a pillanatot vele. Több ember vesz minket körbe, ám mégis olyan, mintha kettesben lennénk. Megcsináltam.

-          Jól érzed magad, nem ütötted be semmidet? – erre, csak a jól megszokott hallgatást kapom, mely már úgy hiányzott, ahogy soha semmi. 

VÉGE

És most jöjjön pár információ!
Rettenetesen jól esik, ahogy páran kérdeztétek lesz-e még blogom! :)
Persze hogy lesz, azaz van is!


Félelmetes érzés, ahogy hamarosan megosztom az epilógust! :')
Nagyon-nagyon köszönöm, amiért támogattatok és maradtatok a végéig! 
Még jön a későbbiekben egy búcsúzó, amiben statisztikák,
és egyéb megszokott dolgok lesznek! :D

Meg persze van itt még valami!
Elküldtem egy kiadóhoz a Hologram kéziratát, ugyan választ még nem kaptam, de
nagyon reménykedem, hogy összejön valami! *-*

Lesz második évad!
Szóval, még nem tudom milyen formában, de mindenféleképpen 
olvashatjátok majd!
Kérek egy kis szünetet, amíg várok a válaszra a kiadótól 
és belekezdek a munkálatokba!:)
(Nagyon nagyon várom már <3)

Végezetül köszönöm mindenkinek, amiért szerettétek/szeretitek a blogot, ez hatalmas szó,
nekem mondhatni a világot jelenti! :')

Szeretnék megkérni mindenkit, aki olvasta a blogot,
írjon pár sort!


12 megjegyzés:

  1. Nagyszerű. Bámulatos. Mikor jön a következő évad?
    Nagyon örülök a kiadónak, ha nem fogadja el, akkor idióta! Egy ilyen történetet nem lehet a kukába dobni!!!!! Fantasztikus a blog!
    Jujj, biztos Lucy- hoz beszélt a végén. De akkor már biztos nem játsszák el az első évadot, hanem rögtön belecsapunk a lecsóba. :DD

    hatalmas ölelés,
    Brynn :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, én is nagyon remélem látni fognak valamit benne :)
      Igen, hozzá beszélt <3
      Nem XDD Nem lenne türelmem megint átdolgozni az első évadot :D
      Második évad, a kiadó válaszától függ, ugyanis, ha kiadják a második évadot is kiadatom, és akkor ugye nem tehetem ki :)

      Törlés
  2. Úristen!*-----*
    Gratulálok a kiadóhoz!:) bár még nem válaszoltak de szerintem imádni fogják!!!
    Ha megjelenik könyvben akkor én tuti majd megveszem!!
    Majd a dedikáláson ott leszek és majd mondom hogy az eggyik olvasód vagyok a blogról!:)))
    Nagyon várom már a második évadot!:)))
    Szejetlek!<33

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, remélem szeretni fogják :D
      Jujjj, ha majd tényleg lesz dedikálás én mindenkitől megkérdezem :'DD És, aki azt mondja, igen jól megölelem <3
      Én is szeretlek <3

      Törlés
  3. No komment. Komolyan nem tudok mit irni. Egyszeruen... waoo... mikor jon a masodik evad?? :3
    ui.: sok sikert a kiadohoz :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát ugye a második évad a kiadótól függ...
      Köszi :)

      Törlés
  4. Szia. Imádom a blogod. Izgalmas és részletes. Imádom Lucy és Harry karakterét.Nagyon jo vagy. Alig varom a masodik evadot.

    Mesii

    VálaszTörlés
  5. Fú imádom nagyon nagyon ha nem is adják ki attól ez a blog még fantasztikus lesz mert egy különleges téma különleges emberekel(Harry <3(bocsi nem hagyhatam ki)) és egy különleges író szerintem így is nagyon jó a vége mert ha nem lesz második évad akkor a fantáziánkra biz hatod a befejezést:) - Klau1D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh, köszönöm, de én nem vagyok különleges író :D

      Törlés
  6. Meg sosem irtam kommentet azonban most elerkezettnek lattam(jokor :D) mindegy ami kesik nem mulik. A lenyeg hogy en csak nemreg keztem el olvasni ezt a fantasztikus tortenetet ami igencsak magaval ragadott es egyszeruen nem eresztett. Kb 2 nap alatt elolvastam 15 fejezetet korulbelul szoval tudsz valamit te lany :D nagyon szurkolok hogy megtobb emberhez eljusson ez a tortenet konyv formajaban azonban nagyon csalodott lennek ha nem olvashatnam a 2.evadot hiszen mar most tukon ulve varom :) sok sikert a folytatashoz es csak igy tovabb 😘❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett :D
      Én is alig várom, hogy elkezdjem a 2. évadot írni *-*
      Köszi <3

      Törlés